Saturday, May 29, 2010

Cursuri de fotografie cu Cristian Radu la ICon Arts, Sibiu

Curs de fotografie la Academia ICon Arts 2010

Academia ICon Arts este un eveniment unic in peisajul romanesc si chiar in cel european. El reuneste un curs international de arta contemporana, un concurs cu premii si un festival de concerte & spectacole. Mai multe informatii sunt disponibile la  HYPERLINK "http://www.iconarts.ro/index.php" http://www.iconarts.ro/index.php

In program este inclus si un curs de fotografie intre 28 iulie si 8 august, sustinut de Cristian Radu, care ne-a declarat: „Acest workshop se adreseaza oamenilor care vor sa faca din fotografie mai mult decat un hobby si are la baza experienta si cunostintele acumulate de mine pana acum. Voi incerca sa le pun participantilor intrebarile pe care mi le-am pus eu, sa ii pun in situatii in care sa intampine cat mai multe dintre obstacolele pe care le-am intampinat eu pana acum si ii voi ajuta pe cat posibil sa gaseasca raspunsurile si solutiile care sa le permita sa continue sa faca fotografie si sa evolueze.”

Workshop-ul se va structura in jurul ideii de proiect fotografic. Pe parcursul celor zece zile fiecare participant va dezvolta conceptul unui proiect, il va aplica, iar la sfarsit il va expune.

In paralel vom avea loc discutii in care vor fi tratate urmatoarele teme:
- Istoria fotografiei si evolutia ei de-a lungul timpului;
- Fotografia contemporana cu prezentari ale unor proiecte foto interesante si ale unor fotografi celebri din domenii variate;
- Tehnica foto, lumina, prelucrare.

Inscrierile pentru Academia Icon Arts 2010 au inceput deja si cei interesati se pot inregistra pina la data de 01 iunie 2010 la  HYPERLINK "http://www.iconarts.ro/inscrieri.php" http://www.iconarts.ro/inscrieri.php.

0 comments:

Post a Comment